See other templatesZie andere verzekeringen

Kantoor

, welkom bij VZ-verzekeringen

VZ-verzekeringen is een onderdeel van VAN ZON assurantien, opgericht in 1994, uw betrouwbare partner voor al uw verzekeringen.

Voor particulieren en bedrijven en zelfstandigen.

Als gerenommeerd kantoor met ruime ervaring staan wij garant voor een aantrekkelijk pakket aan verzekeringen voor u of uw bedrijf.

Particulieren
Particulieren bieden wij tevens een uitgebreid pakket aan dienstverlening. Wij onderscheiden ons door onze snelheid van werken zowel bij de polisopmaak als bij een schadeafwikkeling.
Het belang van onze relaties staat daarbij voorop. Wij bieden u de mogelijkheid de z.g. simple risk-verzekeringen online op onze website te berekenen, premies te vergelijken en de polis direct online af te sluiten. Het voordeel is, dat u de polis dezelfde dag nog in huis heeft met kosteloze toegang tot uw digitale poliskluis waarin u alle zaken kunt nazien en beheren.

Bedrijven
We bieden een uitgebreid assortiment aan financiële diensten. U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket schadeverzekeringen afgestemd op uw bedrijf. Een collectieve pensioenvoorziening voor al uw medewerkers, een lijfrenteverzekering, maar bijvoorbeeld ook een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Voor een enkele autoverzekering of wagenparkverzekering. Waar u ons ook voor inschakelt, VAN ZON assurantiën zal als betrouwbaar partner het perfecte pakket voor u samenstellen. Dit met een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Wij zijn onafhankelijk, en kunnen bij tal van verzekeraars en assurantiemakelaars inkopen. Het voordeel voor u is een optimaal samengesteld verzekeringspakket.

AFM vergunning

Wij beschikken over het complete pakket vergunningen, welke bij de AFM geregistreerd zijn onder vergunningnummer 12004976.
De volgende vergunningen zijn geldig:

  • Basis
  • Consumptief Krediet
  • Levensverzekeringen
  • Schadeverzekeringen
  • Beleggen
  • Hypotheken

Mail ons, of bel: 0162-470120.


 

Go to top